Verslag van World of eMobility 2022

worldofemobility

Verslag World of eMobility 2022

Vrijdag 28 oktober heb ik samen met een delegatie van CTEK de World of eMobility in Vijfhuizen bezocht.

Bij de entree konden we gelijk een proefrit maken met de XPENG P7. Wat een wagen!
Binnen zagen we bij de stand een versie staan met vleugeldeuren. Ook de XPENG G9 is een mooie verschijning.

vleugeldeuren
xpeng g9

Het viel mij op hoeveel elektrische cargo-voertuigen op de markt inmiddels zijn. Wat een aanbod, welk type moet je kiezen? Ik hoop dat ze allemaal een CTEK 11 kW EV-lader nodig hebben.

Samen duurzaam op weg

Bij de Rijkdienst voor Ondernemend Nederland stand lazen we dat er een lezing was over de diverse subsidies op elektronische voertuigen. De woordvoerder vertelde over de do’s & don’ts. Ook handig was het vermelden van de sluitingsdata. Doe hiermee je voordeel… 😉

Helaas heb ik geen foto’s genomen van de andere stands, maar ik heb wel een aantal mensen met interessante producten kunnen spreken. Henk Jan en ik willen hiermee ons aanbod uitbreiden. Wordt vervolgd.

Welmoed Davidson

rvo
tweelingfiets
Had ik deze fiets maar toen de tweeling nog klein was...